AlgemeenDit keer niets bijzonders gekocht, een eenvoudige DVD-brander. Toch vind ik het wel de moeite waard om een review achter te laten. De brander is namelijk volgens Track&trace aangekomen bij PostNL en aan een bezorger overgedragen voor bezorging. En daar ging het mis aangezien ik niets heb ontvangen... De (nazorg)service bij Azerty vind ik hierin uitstekend geweest.
Verzendingop 25 september 2017 de brander besteld. Op 26 september om 19:45 is het product bezorgd. Waar de bezorging heeft plaatsgevonden zal altijd een raadsel blijven maar volgens de instructies van Azerty aan PostNL moet dat bij mijn adres zijn gebeurd.
Om niet gelijk het wantrouwen bij de bezorger te leggen heb ik nog een dagje gewacht en bij mijn lokale postNL ophaalpunt navraag gedaan. Dat leverde niets op zodat ik contact heb opgenomen met Azerty. Na een korte poging aan de zijde van Azerty om meer duidelijkheid te krijgen over de locatie van het pakket is een nieuwe brander verstuurd. Dit keer kwam de brander gelukkig wel aan.
Enige minpunt aan dit verhaal is mijn gevoel dat ik wil weten of er sprake is van een onschuldige vergissing in de bezorging of dat mijn pakket van de spreekwoordelijke vrachtwagen is gevallen (en daarbij door het pakket ook gelijk een ontvangsthandtekening is gezet...)
Vanwege het bovenstaande probleem heb ik enkele keren gebeld met de klantenservice. Elke keer werd er vlot opgenomen en werd ik keurig te woord gestaan en was op elk moment duidelijk wat men had gedaan of zou gaan doen. Fysieke winkels kunnen daar nog wat van leren. Ik ben bijzonder te spreken over de hulpverlening door de medewerkers van Azerty.