Max ICT B.V.

Ondanks dat bij producten staat dat deze uit voorraad leverbaar zijn bijzonder lange levertijden en slechte service.

Op de website een toestel en een USB oplader besteld, product zou op voorraad zijn. Op de order bevestiging stond ineens een levertijd van 4 tot 7 werkdagen...Na ruim een week gemaild en de order stond on-hold omdat de oplader niet op voorraad was. Weer een week later nog niets binnen, weer gemaild en telkens de belofte gekregen dat ik op de hoogte van de voortgang gehouden zou worden maar dat is ook niet gebeurd. Pas toen ik de order wilde cancellen en dat in behandeling genomen is werd ineens het pakket bezorgd. Tussen bestel datum en leverdatum zat ruim één maand.

Geen of pas heel laat reacties op vragen, klachten worden niet serieus behandeld, het cancellen van een order wordt simpelweg genegeerd.

Update 24-10-2017: Pas weer anderhalve week later heb ik een creditnota voor het ontbrekende onderdeel ontvangen. Dat geld krijg ik niet terug maar 'krijg' ik als shoptegoed.... Waardeloos geregeld dus, ik wil daar nooit meer ene cent uitgeven!

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops