Azerty

-Videokaart besteld die niet op voorraad was voor 290 euro. Maximale levertijd was 30 dagen. Na anderhalve maand (30 dagen was al lang om) nog geen bericht of wat dan ook dus zelf maar contact opgenomen, toen kreeg ik te horen dat de videokaart niet meer leverbaar zou zijn. Ik heb anderhalve maand zonder videokaart moeten spelen en ze hebben al die tijd mijn 300 euro gehad, vervolgens geen compensatie aangeboden. Ze konden de prijs van andere artikelen verlagen maar de nieuwe prijs was net zo hoog of vaak nog hoger dan concurrenten.

+Klantenservice reageerde wel snel en heeft verschillende oplossingen geboden, alleen waren alle oplossingen waardeloos (nieuwe prijs alsnog te hoog)

Anderhalve maand moeten wachten ondanks dat de maximale levertijd 30 dagen was. Alsnog geannuleerd.

Geen compensatie of vervangend artikel aangeboden nadat ze me vertelde dat ze een videokaart niet konden leveren anderhalve maand nadat ik hem besteld had.

EDIT: De reactie van Azerty geeft aan dat ik hun prijzen vergeleek met Amerikaanse aanbieders. Dit is niet het geval. Ik heb meerdere voorbeelden gegeven, één daarvan was een Amerikaanse. Ik heb direct hierna zelf gemailed dat dit geen eerlijke vergelijking was, en hier heb ik mijn excuses voor aangeboden. De prijzen van de Nederlandse concurrenten waren zeker ONDER de prijs van de aanbiedingen van Azerty. Azerty geeft aan dat ze aanbiedingen deden 'onder de kostprijs'. Ik vind ik het raar dat hun concurrenten standaard prijzen 'onder de kostprijs' aanboden en dat een coupon of extra geld terug absoluut niet mogelijk was.

Daarbij kreeg ik een bericht met de boodschap 'uw geld wordt met spoed teruggestort' waarna mijn order niet werd geannuleerd (en het geld dus ook niet teruggestort) totdat ik nog een keer contact met ze op nam. Ik ga er maar even vanuit dat dit een foutje was dus dat neem ik ze verder niet direct kwalijk, maar het blijft slordig.

Goedemiddag Jochem en hartelijk dank voor uw review.
Ondanks dat deze review niet is zoals wij zouden willen, zijn wij blij dat u deze heeft geplaatst.
Op deze manier kunnen wij onze klantenservice verbeteren en toekomstige situaties beter oppakken.

Zoals per mail is besproken hebben wij u inderdaad een aantal artikelen onder kostprijs aangeboden om u te kunnen compenseren voor de lange levertijd.
Helaas hadden deze videokaarten niet de gewenste prijs die u in gedachten had. Jammer maar verder zoeken was wel onze insteek.
Echter hebben wij na een aantal aangeboden alternatieven geen videokaart kunnen vinden die matchte.
Wij kijken hierin natuurlijk naar onze eigen prijs en niet naar Amerikaanse concullega’s zoals u heeft aangegeven.

Natuurlijk is het in een situatie als deze belangrijk dat wij snel en concreet reageren.
Gelukkig geeft u aan dat u dit wel zo heeft ervaren!

Het geld dat u heeft betaald zal spoedig mogelijk teruggestort worden.

Nogmaals bedankt voor het achterlaten van deze review zodat wij hierop kunnen inspelen en dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Roy Jacobsen

Scorekaart voor Azerty