AlgemeenWebsite is duidelijk, bestelproces is vlot en gestroomlijnd. Voorraadindicaties kloppen tot nu toe ook altijd.
Alternate heeft ook als voordeel vrijwel altijd als eerste in NL voorraad te krijgen van de nieuwste hardware. Ze hebben ook een groot assortiment en je kan er nog afhalen ook! Voor iemand die veel wisselt van hardware en altijd het nieuwste koopt is dat geweldig.
Verzending is eigenlijk altijd goed, nog nooit wat op aan te merken gehad. Soms lag een doos iets losser in de verpakking dan ik zou willen maar het heeft er nog nooit onder geleden.
KlantenserviceDe klantenservice van Alternate is matig te noemen.
- Het duurt lang voordat ze reageren op emails.
- Telefonisch contact is zelden behulpzaam. Medewerkers hebben weinig kennis buiten roepen wat er al op de website staat.
- Denken niet met je mee als je met een probleem zit. Het voelt daarom snel aan alsof ze de hoeveelheid aftersales willen beperken.
- Ik heb een keer gehad dat ik in de ochtend telefonisch had geregeld een moederboard in te willen ruilen voor een ander model. Daarbij werd duidelijk gezegd dat dit andere model op voorraad was (stond ook als zodanig op de website) en mijn wens dit bord te willen werd meegenomen in de RMA aanvraag. Ik wilde niet zonder systeem zitten en wilde ter plekke omruilen. Dit was mogelijk volgens de telefonisch medewerker! Twee uur later stond ik in hun showroom en kreeg ik de melding dat het vervangende bord niet meer op voorraad was... In die twee uur dat ik had ingepakt er ernaartoe was gereden hadden ze de 3 exemplaren die ze nog hadden verkocht, ondanks dat ik expliciet had aangegeven dat bord te willen.
Ik heb kosten gemaakt om naar ze toe te rijden om op die manier teleurgesteld te worden... Erg slecht Alternate...