Max ICT B.V.

Normaal zou ik hier nooit iets hebben gekocht. De negatieve reviews hier zeggen al genoeg. Zelf had ik nog geen ervaring bij hun.
Nu nooit meer.
De winkel zou een dertigtal rain design ilevels op voorraad hebben, deze vond ik nergens anders op voorraad. Vandaar, dat ik toch hier wou bestellen.
Nu blijkt dat hun leverancier dit op voorraad had, en niet max zelf. Het duurt dus 10 dagen voor een item van hun leverancier te krijgen, die ze dan zelf doorsturen naar mij.

Dit vind ik totaal niet kunnen.

In het order zaten ook andere items, die ze allemaal lieten wachten, door dit ene item. Vind ik ook niet kunnen.

Ik raad tensterkste af om hier zaken op te kopen, er zijn veel betere, klantvriendelijkere winkels, die wel eerlijk zijn

Product op voorraad, waardoor ze een snelle levertijd aanbieden, had ik het elders gekocht met een levertermijn van een week, zonder voorraad, had ik mijn spullen veel sneller ontvangen.
Op voorraad betekend niet dat de leverancier het op voorraad heeft, maar de winkel waarbij ik het koop.
De leverancier heeft ook nog eens 10 dagen nodig gehad, dus die had het ook niet op voorraad.

Contact opgenomen omdat orderstatus onduidelijk was.
Ik heb me 2x moeten uitleggen (terwijl vorige uitleg correct was, maar die idioot begreep me niet.)
Mijn vragen en berichten lezen ze ook niet aandachtig, en ik krijg maar halve antwoorden.
Ze gingen de status controleren bij hun leverancier. Nadien zou ik dezelfde dag nog een mail krijgen met een antwoord. Nooit ontvangen.
Waarom nakijken bij leverancier als ze het op voorraad hadden?
Het heeft 3 verschillende chatsessies en verschillende contactpersonen, verspreid over enkele dagen, geduurd voor ik eindelijk een antwoord heb gekregen op mijn vraag.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops