AlgemeenOnlangs een mail ontvangen van BCC om een review te plaatsen waardoor men een tegoedbon van € 5,- ontvangt. Review geschreven, geen bevestiging ontvangen van Tweakers.net. Een verklaring proberen te versturen naar BCC via de link in mail, tegoedbon@bcc.nl. Echter de link werkt niet. Via contactformulier van BCC getracht e.e.a. te verduidelijken. Helaas: Ik moet contact opnemen met Tweakers.net omdat de link in de mail niet werkt. Dit is service van het hoogste niveau van BCC waar ik bijzonder kwaad over ben.
VerzendingDuidelijk op tijd
KlantenserviceOnlangs een mail ontvangen van BCC om een review te plaatsen waardoor men een tegoedbon van € 5,- ontvangt. Review geschreven, geen bevestiging ontvangen van Tweakers.net. Een verklaring proberen te versturen naar BCC via de link in mail, tegoedbon@bcc.nl. Echter de link werkt niet. Via contactformulier van BCC getracht e.e.a. te verduidelijken. Helaas: Ik moet contact opnemen met Tweakers.net omdat de link in de mail niet werkt. Dit is service van het hoogste niveau van BCC waar ik bijzonder kwaad over ben.