AlgemeenIk weet het, het lijkt wat overdreven aan 3 keer 5 sterren, maar dat is het niet. Azerty is gewoon een geweldige website. Heb hier net een headset gekocht en binnen twee dagen was die binnen. Headset was goed ingepakt zodat er niets mee mis kon gaan. Ook had ik hier eerder pc onderelen besteld, een hele doos vol. Toen het aan mij kant "mis" ging met het betalen, had ik via de webchat gevraagd de bestelling te anuleren zodat ik hem opnieuw kon plaatsen, was wel zo makelijk. Dit was snel gepiept door de aardige medewerken en 2 dagen later kon ik beginnen met bouwen. Een geweldige winkel dus.
VerzendingVerzending is erg goed, zeggen ze dat je het binnen 2 of 3 werkdagen krijgt dan is dat ook zo. Ook zijn de producten veilig en goed ingepakt met veel lucht kussentjes, dat noem je kwaliteit.
KlantenserviceZoals al eerder gezegt is de klantenservice hier erg goed. Toen ik mijn onderdelen ging bestellen heb ik meerddere vragen gesteld waar allemaal duidelijk en goed antwoord op is gegeven. Ik heb verder geen problemen gehad dus ook niet hoeven bellen of mailen, maar voorzover ik weet is de klantenservice prima.