AlgemeenOp dit moment met de producten die ik besteld heb gaat het niet zo goed met de levering. megekko heeft al een tijdje last van postnl die hun leveringen niet de volgende dag, zoals megekko beloofd. Maar de dag erna pas, nadat eerst postnl tot laat in de avond van de "beloofde" afleverdag blijft volhouden dat hij nog geleverd zal worden, terwijl ze al uren weten dat dat niet zo zal zijn.
Maar nu heb ik 2 producten besteld met een 3 dagen levertijd, (die zouden 3 dagen later geleverd worden, maar zijn nu al 3 keer uitgesteld) en hierdoor is mijn order dus al 3 x verzet en ik krijg nu niet eens meer een bericht of het ontbrekende product gisteren, zaterdag, zoals aangegeven door megekko binnen gekomen is. Verder alle andere producten blijven gewoon op de plank liggen, die kunnen ze toch vast vooruit sturen?
En de levertijd wordt niet eens aangepast, ik weet nu al dat ik dus al minstens 6 dagen moet wachten(als het morgen bij megekko binnenkomt en morgen verstuurd wordt), oftewel een 3 dagen levertijd is minstens 6 dagen. Overigens producten die op voorraad zijn gaan wel vele malen meter.
Zoals in algemene beoordeling al beschreven. Ik denk dat megekko problemen heeft met hun verzender, postnl. Maar ik als klant heb daar de nadelige gevolgen van. En ik betaal ook nog voor een, zoals ze zelf aangeven, "binnen 24 uur geleverd" En ik krijg alleen te horen dat het vertraagd is, maar waarom????????
KlantenserviceEr wordt snel op mails gereageerd, maar voor de grotere, zoals dit problemen is het toch vaak sneller om iemand, de directeur, te kunnen spreken, per telefoon bijv.