AlgemeenIk had voor mijn ouders een combimagnetron besteld bij Coolblue. Duidelijke informatie op de site, bestelling liep goed,bezorging was netjes de volgende dag.
VerzendingDe bezorging had ik verschoven naar de avond, tussen 6 en 10 uur. Om tien uur precies kwam de bezorger de magnetron afleveren. Ik pakte de oude magnetron, want ik had op de site ergens gelezen dat de bezorger ook de oude weer kon meenemen.
Tot mijn verbazing weigerde de bezorger om de oude mee te nemen.
Daarna maar eens de klantenservice gebeld. Nee, magnetrons nemen wij niet mee terug. Ik vertelde dat ik het ergens gelezen had op de site. Hij ging overleggen met een collega, waar uit kwam dat het niet klopte. Ik kreeg een cadeaubon van 5 euro, en ik besloot het om het daarbij te laten. Tot vandaag, want ik ontving een mailtje van Coolblue of ik mijn ervaring wilde delen op Kiyoh.
Dus ben ik wat gaan zoeken op manetronstore.nl en op de pagina van 'Bezorging keukenapparatuur' ([linkje)
en kwam ik het volgende tegen:
Als je wilt, nemen we je oude magnetron ook gelijk mee.
Een oud en gelijkwaardig apparaat kunnen we voor je mee terug nemen.
Twee conclusies: De bezorging houdt zich niet aan de afspraken en de helpdesk weet niet waarover ze praten.
Mijn reactie op de reactie van Coolblue hieronder:
Leuk, maar die reactie is niet voor mij van toepassing. Kijk eens naar het linkje hierboven, op die pagina staat letterlijk het volgende:
Als je wilt, nemen we je oude magnetron ook gelijk mee.
Een oud en gelijkwaardig apparaat kunnen we voor je mee terug nemen. Zorg er wel voor dat deze losgekoppeld is.
Niets over verpakken of adresseren. En het betrof hier een gelijkwaardig apparaat, een vrijstaande combimagnetron. Dat deze informatie misschien verouderd is heb ik als klant geen boodschap aan. Ik als klant moet er vanuit kunnen gaan dat de informatie op jullie eigen pagina correct is. En ja dat hierboven schept verwachtingen.
Hey Marc,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat balen dat de bezorger jouw oude magnetron niet heeft meegenomen. Had je deze wel ingepakt en het adres erop geschreven? Enkel dan mag de bezorger jouw oude apparaat meenemen. Meer informatie kan je hier vinden: https://www.coolblue.nl/k...r/coolblue-recycling.html. Mijn excuses als je dit verwarrend hebt ervaren. We zullen jouw feedback zeker meenemen, zodat we elke dag een beetje beter kunnen worden.
Coolblue