Conrad.nl

Sinds de jaren negentig van de voorgaande eeuw ben ik klant bij Conrad vooral voor elektronica. De productinformatie op het uitgebreide assortiment is uitstekend, goed doorzoeken in het grote assortiment loont veelal, het bestellen is eenvoudig, betaling levert nimmer een probleem, de producten worden solide verpakt geleverd. Soms is er een langere levertijd, maar die is al bij de bestelling bekend.

Wie bestelt er nu LED TL balken bij Conrad? Ik heb er 7 besteld en geleverd gekregen en mijn ervaring van de solide verpakking werd wederom bewaarheid. Er zat natuurlijk een deuk in het midden van de verpakking en de lampen waren in hun originele verpakking onbeschadigd.

Ik had laatst een digitaal DCF horloge besteld dat Conrad al een lange tijd levert. Helaas was de batterij leeg! Ik had de batterij vervangen en toen bleek de resetknop niet te werken. Ik heb toen het geheel terug gestuurd en kreeg een vervangend horloge - nu met een recente productiedatum.

Scorekaart voor Conrad.nl