AlgemeenContact verliep stroef. Normaal wel goede service tot nu. Baal er echt heel erg van.
VerzendingSuperslecht, aangezien mijn pakket zogenaamd niet is aangekomen bij coolblue. (Op dynologic staat echter van wel..)
KlantenserviceCoolblue is mijn tv kwijtgeraakt die ik ter reparatie had opgestuurd. Na veel heen en weer bellen (ruim 2 uur in totaal) en flinke hoofdpijn willen zij mij de aanschafwaarde vergoeden. Ik vind dit onacceptabel, aangezien ik de tv zeer scherp heb gekocht en op dit moment niet voor hetzelfde geld een soortgelijke tv terug kan kopen. Precies dezelfde tv kun je namelijk nu nog kopen voor 1999 euro, terwijl ik er bij coolblue 1199 euro voor heb betaald.
Passende oplossing zou ik vinden om mijn aankoopbedrag terug te krijgen met daarbij een compensatie. Ik vind het namelijk ontzettend balen dat mijn tv is kwijtgeraakt.
Wat voor compensatie? Verzin iets origineels zou ik zeggen! Wie weet dat jullie het dan goed kunnen maken en ik weer in het vervolg een tevreden klant kan zijn.
Beste meneer/mevrouw,
Wat ontzettend jammer om te lezen dat wij niet jouw televisie konden repareren. Wij begrijpen volledig dat je het liefst geen afscheid wilde nemen van jouw televisie. Tijdens de reparatie is geconstateerd dat het toestel niet kan worden gerepareerd. Daarom is ervoor gekozen om het aankoopbedrag van €1199,- te crediteren. Je geeft aan een vergelijkbare televisie te ontvangen binnen dezelfde prijsklasse. Natuurlijk helpen wij jou graag bij het vinden van de vervangende televisie. Echter kunnen wij niet garanderen dat je voor exact hetzelfde bedrag dezelfde televisie kunt aanschaffen.
Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een nieuwe televisie, laat het ons weten. Dan duiken wij samen het assortiment in totdat wij de perfecte televisie hebben gevonden.
Coolblue