Informatique

Een laptop besteld Bij informatique via Bol.com. alles goed afgehandeld en netjes op tijd binnen.

Zending is netjes op tijd binnen gekomen geen problemen hier.

Bijna een jaar later is het keyboard van de laptop kapot, een paar toetsen doen het ineens niet meer, alles geprobeerd en uiteindelijk informatique een mail gedaan op 9 september hoe we dit kunnen oplossen. Ben doorverwezen naar een link van Informatique waar ik naar lang zoeken ben achter gekomen dat er op die website een linkje stond naar een formulier die je kunt opsturen voor defecte of retour zendingen. Dit in orde gemaakt en de laptop is binnen gekomen bij Informatique op 12 september (via track and trace kunnen bekijken) en verder niks gehoord van Informatique, tot ik op 18 September een telefoontje heb gepleegd zeggen ze mij doodleuk dat de laptop ook wel kwijt kan zijn of ergens in het gebouw zou kunnen liggen, niet iets wat je graag hoort over je laptop.
Ik moest maar een mailtje doen naar de klanten service met de informatie die ik had en dan zouden ze dat wel voor me gaan uitzoeken.
Ik heb daarop ook meteen een Mail gedaan naar de klantenservice.
Ik kreeg totaal niet het gevoel dat ze het probleem graag wouden oplossen en iets voor me wouden betekenen.
1 dag later op 19 september een mail gekregen dat de laptop net ontvangen is en dat hij de dag ervoor al ingeboekt zou zijn voor een controle. En dat er verder nog geen informatie was over hoe verder en als er meer info zou vrijkomen dat ik hiervan op de hoogte gesteld zou worden. tot op heden nog geen enkele mail of telefoontje, heb zojuist alweer een mail gedaan dat het allemaal erg lang duurt en dat ik graag binnen een week een oplossing wil.

Al met al ben ik NIET tevreden over de aftersales/klantenservice van Informatique

Scorekaart voor Informatique