AlgemeenNa een lange zoektocht voor een geschikte camera, besloten een specifiek model van Canon aan te schaffen. Hierbij online georiënteerd naar de prijs en daarbij hanteerden de populairste ketens allen dezelfde prijs. Uiteindelijk besloten bij Kamera Express de camera aan te schaffen vanwege de vijf jaar garantie.
Tevens bood KE een pakket-deal aan met de camera, een tas en een extra accu tegen een gereduceerd tarief. Omdat ik beide accessoires nodig had, heb ik besloten om dit pakket erbij te nemen en mijn voordeel te pakken.
De producten waren netjes verpakt en op tijd geleverd.
KlantenserviceBij de bestellingen heb ik destijds een statief aangeschaft die helaas niet op voorraad was (ik heb niet goed opgelet). Omdat mijn bestelling daardoor niet direct compleet was en daardoor doorgaans niet direct wordt verstuurd, is na contact met de klantenservice besloten om toch alles direct te versturen en het statief vervolgens na te leveren. Zo kon ik direct gebruik maken van de camera, top service!
Ben erg vriendelijk geholpen aan de telefoon en vind dit een extra pluim waard voor KE.