Algemeen- Algemeen: Dit is de derde keer dat ik iets bij Game-Outlet heb besteld en alle drie de keren ben ik erg tevreden geweest. Ze hebben goede prijzen, leveren snel en sturen mij duidelijke mails over de status van mijn bestelling. Ook de webshop ziet er prima uit en werkt goed.
- Klantenservice, meestal reageren ze snel op de chat op de eigen website tijdens openingstijden. Via de chat op Facebook ook wel maar dit duurt soms wat langer. De vraag of ik er een product toegevoegd kon worden aan de bestelling werd vriendelijk en snel opgepakt.
- Pre-order: De Super Nintendo Classic Mini was overal uitverkocht maar gelukkig konden zij mijn pre-order aannemen en redelijk snel uitleveren op de dag van release.
- Verpakking: De Super Nintendo en de bijbehorende AC adapter zaten goed stevig verpakt in een nette doos, wel leek het opvulmateriaal gerecycled, wat verder wel prima is. Als het maar goed ingepakt is.
- Bezorging: Duidelijke track en trace mails, ook de website van DHL geeft veel details aan en een duidelijk tijdvak waarop het bezorgt kan worden.. dit lijkt erg verbeterd te zijn ten opzicht van een tijd geleden. De chauffeur kwam lekker op tijd dus ik kon snel aan de slag J met de SNES.
- Overig: Bij het terug sturen van een van mijn vorige bestellingen kon ik gebruik maken van een retourportal en kon ik voor een voordelig tarief de producten terug sturen. Nadat de retour binnen was gekomen was dit binnen 48 uur het aankoopbedrag al terug gestort.
Succes mannen, ik kijk nu al uit naar mijn pre-order van Call of Duty WWII J.