Mobiel.nl

751 producten en 1.396 uitvoeringen

Op de website van Mobiel.nl werd een contract aangeboden van onbeperkt internet voor 19,95 met 100 belminuten/sms.Ik heb direct via de website besteld en een contract getekend. Dit is verder niet nagekeken en de volgende dag krijg ik een mail dat ik een duurdere bundel moet nemen (met onbeperkt bellen/sms-en) wat ik niet nodig heb. Dit is echter contract breuk! Ze bieden niet een behoorlijk alternatief laten je zelf de klantenservice bellen en daar moet je een kwartier in de wacht staan voor je te woord wordt gestaan met uiteindelijk een resultaat van -0
De website van mobiel.nl is daarmee misleidend en voorkomt geen fouten.

gewoon niet nagekomen wat is afgesproken en geen alternatief geboden terwijl je zelf kosten moet maken. De website van mobiel.nl . is dus misleidend!

Er is contractbreuk van hun kant door misleidende website dan wel een website die fouten toestaat waardoor je een contract hebt wat ze vervolgens met veel druk willen omzetten naar een andere duurdere bundel. Ze bieden geen behoorlijk alternatief en zo ga je dus niet met klanten om. Onbehoorlijk en misleidend.

Beste tri123456789,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Wij vinden het jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over je bestelling.

Graag willen wij je verzoeken om je ordernummer te e-mailen onder vermelding van: review Tweakers naar aftersales@mobiel.nl.

Als we jouw ordernummer hebben ontvangen dan kijken we graag of we iets voor je kunnen betekenen.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl