Megekko

Overzichtelijke website. Gebruiksvriendelijk. Bij de aanschaf van twee videokaarten is alles goed verlopen. Dit waren twee orders, en niet in één keer twee kaarten. Beide keren ging het prima. Beloofd werd om de kaart slechts één dag later te leveren. Dit is verder prima gelukt. Een betrouwbaar adres om te bestellen en te kopen. Bij aankoop #2 had ik twijfels of ik niet toch een snellere videokaart zou kopen. Ik heb toen een mail gestuurd. De winkel heeft toen direct geannuleerd en het geld terug gestort binnen drie werkdagen. Enkele dagen hierna toch besloten die aankoop door te laten gaan en zodoende is alles top verlopen. Aanrader.

Goed verpakt. Niets op aan te merken.

Ik heb bij de aanschaf van twee videokaarten, er één gekocht waarna ik besloot hem toch niet te kopen. Na een mail te hebben gestuurd is mijn aankoop geannuleerd, en hebben de medewerkers van Megekko mijn aankoopbedrag netjes binnen drie dagen terug gestort. Heel netjes. (heb toen enkele dagen erna, tóch besloten de kaart te kopen maar dat ter zijde).

Scorekaart voor Megekko