Azerty

Waardeloze webshop! Bij bestellen is ideal betaling urenlang niet beschikbaar. Dan maar overboeking gekozen. Volgende dag wordt order geannuleerd terwijl ik wel betaald heb. Telefonisch en via chat nagenoeg onbereikbaar. Op emailberichten en klachten wordt middelmatig en lauw gereageerd. Als ze er bij Azerty eindelijk achter zijn dat ik al drie dagen geleden betaald heb moeten ze de producten nog gaan bestellen en kon ik nog een paar dagen gaan wachten. Order van ellende maar geannueleerd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Wat een flutbedrijf!

Nagenoeg onbereikbaar via telefoon of chat. Op mails en klachten wordt matig en mat gereageerd.

Goedemorgen Jeroen,

Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Wij streven erna om alle binnen komende klachten zo snel en volledig mogelijk af te kunnen handelen. Zoals per mail aangegeven is dit helaas niet gelukt en hiervoor nogmaals mijn excuses.

Roy Jacobsen

Scorekaart voor Azerty