Megekko

Mijn eerste bestelling bij Megekko. Alle onderdelen voor mijn nieuwe systeem bij deze shop besteld. Goede statusupdates en ontzettend snel verzonden. Ik kwam erachter dat ik de verkeerde videokaart had besteld. Retourverzoek ingediend en de kaart via DHL opgestuurd. De volgende dag een mail gehad dat het pakket in goede orde was ontvangen en dat ik mijn geld retour zou krijgen (had ik zelf om gevraagd). Wat schetst mijn verbazing: diezelfde dag stond het bedrag al op mijn rekening! Keurig.

Kleine puntje voor verbetering:
- Bij het aanmelden van een retourzending wordt gevraagd om het factuurnummer. Deze kopieerde ik vanuit de orderbevestiging in mijn account, en werd vervolgens niet geaccepteerd door de website. Wat blijkt... dit is een ander nummer (ze beginnen allebei met dezelfde letter). Je moet het factuurnummer echt van je papieren factuur overtypen. Zorgt voor enige verwarring. Klantenservice wist mij echter snel te helpen.

Bovenal een zeer positieve ervaring en ik ga hier -gezien de concurrerende prijzen- vaker bestellen.

Scorekaart voor Megekko