Azerty

Eén van de laagste prijzen in combinatie met zeer goede reviews, gevonden via de Tweakers Pricewatch. Bestelling makkelijk en snel te plaatsen, alles duidelijk en logisch, maar misschien niet de mooiste website. Dat terzijde geen enkel probleem dus, status van de order goed in te zien, precies wat je verwacht. Status deed bij mijn order soms wat gek, maar zie hieronder.

Het duurde wel even voordat product daadwerkelijk geleverd werd, ook al was de status lange tijd "product op voorraad bij leverancier". Eerste order eind augustus gedaan. Tweede order ingeschoten, omdat product stuk goedkoper werd in de tussentijd en dat was er toevallig dan weer wel binnen 3 werkdagen, 18 september lag product klaar. Tevens was iets langer wachten voor mij deze ronde geen probleem. Verpakking had wel iets beter gekund, dure apparatuur werd verzonden in enkele kartonnen omdoos. Had graag groter doosje gezien met luchtkussentjes en/of noppenfolie.

Ik had in eerste instantie gekozen voor ophalen, maar wilde device toch verzonden hebben toen die op voorraad was. Via de handige chatmogelijkheden werd alles snel geregeld. Fijne en snelle manier om met de klantenservice in contact te komen! Status van de order werkte niet helemaal vlekkeloos bij mijn order, maar via chat makkelijk en snel achter de juiste gegevens kunnende komen: T&T-code / betalingsgegevens.

Scorekaart voor Azerty