Belsimpel

Op tijd geleverd en overzichtelijke website. Diverse keren spullen besteld, tot dan toe naar tevredenheid.

Nieuwe Lenovo P2 besteld. Na 1 maand loopt het ding iedere keer vast. Tot 2x toe opnieuw geinstalleerd. Daarna werkt het touch gedeeltelijk niet meer. Nog maar eens opnieuw geinstalleerd (Was het advies volgens de website) Uiteindelijk teruggestuurd. Na 1,5 week komt het toestel retour. De achterkant zit nu een scherpe rand aan en het scherm (Zit niet goed gemonteerd, is ook niet zelf te verhelpen) en ook de vingerprintscanner doet het niet meer.
Contact opgenomen met belsimpel. Ze kunnen er niks aan doen, aangezien de reparatie meer dan 48 uur geleden is?? Ehhhhh... Ik heb mijn telefoon vrijdag teruggekregen en gelijk vrijdag gemeld? Dat ze die mail pas na 2 dagen zien, kan ik verder niks aan doen.
Het advies is, om hem dan maar weer gelijk terug te sturen. Maar ik ben klaar met deze telefoon en met belsimpel! Ik wil gewoon of mijn geld terug, of een exemplaar wat wel gewoon fucntioneert.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops