Paradigit

Aangelokt door advertentie ivm 25 jaar bestaan / gratis monitor bij gaming desktop / voor mijn zoon) via optie 'als-nieuwtjes' een MSI MI 3 nightblade gaming desktop besteld met - helaas - een toch niet 'gratis' monitor. Bij uitpakken bleek in de - juiste, opvallend (?) zorgvuldig verpakte, ogenschijnlijk als nieuwe - doos echter een geheel andere MSI desktop te zitten, nl. de MSI 2, die eerder werd aangeboden voor een €350,- lager bedrag. Bij contact klantenservice mocht ik de verkeerd geleverde PC 'gratis' terugsturen, een alternatief vervangend aanbod zat er niet in, tenzij ik bereid was om € 300,- bij te betalen voor een min-of-meer vergelijkbaar model uit de eigen Paradigit lijn. Elders bleek de bestelde gaming pc van MSI nog wel beschikbaar voor € 100,- meer maar Paradigit bleek niet bereid dit verschil bij te leggen.

Het product voldoet niet aan de eigenschappen die ik op grond van de overeenkomst er van mocht verwachten. Paradigit is ook niet bereid om in redelijkheid een vergelijkbaar product aan te bieden of het verschil te overbruggen bij dezelfde aankoop in een andere winkel.

Teleurstellend. Het geleverd product voldoet niet aan hetgeen ik er van mag verwachten, is in werkelijkheid minimaal €350 minder waard dan hetgeen besteld en het aangeboden vergelijkbaar alternatief is slechts beschikbaar na bijbetaling van € 300,- De klantenservice reageert vervolgens ook niet binnen een gestelde termijn. Paradigit mag dan wel jarig zijn, als teleurgestelde klant ben ik het nog lang niet..

Scorekaart voor Paradigit