Azerty

Bestellen ging prima, levering uitstekend. De after sales is echter waardeloos. Een jaar na aankoop ging mijn Samsung Level koptelefoon kapot (de bekleding liet los en scheurde). De medewerker van Azerty erkende dit als garantiegeval en via hen liet ik de koptelefoon opsturen naar de officiële reparateur van Samsung (Dynafix...). Die weigerden reparatie ('gebruikersschade'). Vervolgens weigerde Azerty ook categorisch iedere garantie toen ik hen zelf aansprak als verkoper. De koptelefoon ben ik inmiddels al ruim twee maanden kwijt.
Ik moet wel zeggen dat Azerty nog wel heeft geprobeerd via een andere reparateur fabrieksgarantie te krijgen. Daarom toch nog één ster.

De garantieafhandeling is echt heel slecht. Dozenschuivermentaliteit. Als er geen fabrieksgarantie is geeft Azerty niet thuis.
[aanvulling 25-9] Ook het contact dat na deze review met mij is gezocht (zie de reactie van Azerty hieronder) heeft niks opgeleverd: "We vinden het jammer maar we kunnen geen oplossing bieden". Nou ja, ik kan een nieuwe koptelefoon kopen met korting. Dat noem ik niet echt 'tot een oplossing komen'

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty