Max ICT B.V.

Mooie assortiment. Niet altijd de beste persoon bij de helpdesk, Ik had een week geleden gebeld om mijn orders status omdat er niets veranderde en vervolgens mailde ik 5 dagen later weer van wat er gebeurt is en weer niets. Order is geplaatst op iets van 7 september en het paket gaat morgen pas naar gls die hem dezelfde dag levert. Ik heb ooit eerder bij max ict besteld met een ander account en dat ging beter dan gezegd. Ik ga hier geen onderdelen meer kopen dat spoed heeft. Kort gezegt jullie zien me voorlopig voor een erg lange tijd niet meer.

Product was maar niet geleverd terwijl er sinds de dag van de bestelling stond er binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. En het is nu 21 september en nu nog heb ik niets.. En dan nog gewoon de verzendkosten niet vergoeden. Had op zijn minst dat nou gedaan..

Ik ben door de 1ste medewerker aan de telefoon gw geskipt in de zin van acties. Er is geen verandering gekomen in mijn order tot dat ik voor de 2de keer contact zocht via de mail.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops