Doublepoint

Tijdens mijn zoektocht naar een goede receiver kwam ik op de website van Doublepoint. Ik snapte er vrij weinig van, waar moet ik op letten etc. Internet staat vol met tips maar die spraken elkaar ook tegen en het ging iedere keer over een totaal niet te vergelijken situatie zoals het bij mij thuis staat.

Na denk een telefoontje of 4 heb ik de knoop doorgehakt en een keuze gemaakt. Iedere keer toen ik belde waren diegene die ik belde heel vriendelijk en geduldig. Best erg eigenlijk maar zij konden mij op een gegeven moment vertellen welke speakers ik thuis heb staan.

Nadat ik de bestelling had geplaatst was ik opgelucht en de dag erna enorm blij met de snelle levering. Ik weet niet of het gebruikelijk is bij Doublepoint maar er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij waar op stond dat ze blij waren mij hebben kunnen helpen en dat ze beschikbaar zijn bij eventuele vragen.

Normaal schrijf ik niet echt reviews maar ik was zo positief verbaasd door de service en het geduld dat ik toch even via deze weg jullie team wil bedanken!

De volgende dag was het in huis, echt super

Zo behulpzaam dat ik juist de review wil schrijven

Scorekaart voor Doublepoint