AlgemeenZeer financieel benadeeld door Megekko.nl. (lees opgelicht) Als ZZP'er een bestelling gedaan van twee grafische kaarten via de webshop van Megekko. Direct na de bestelling kwam ik er achter dat de bestelde kaarten/types niet compatible zijn met mijn systeem. Direct twee andere kaarten besteld en voor de eerste bestelling een retourzending aangevraagd. Krijg ik een mailtje dat ik even 80 euro niet vergoed krijg ivm restocking fee of iets dergelijks. Sinds het begin van internet dit nog nooit mee gemaakt en wil waarschuwen voor dit soort louche bedrijven. Men geeft aan dat 10% zal worden ingehouden omdat ik een bedrijf heb. NOOIT MEER maar dan ook Nooit Meer Megekko. Tevens heb ik een jurist in de arm genomen om te vragen welke stappen hiertegen genomen kunnen worden. Het gaat niet om het geld maar om de schimmige manier van zaken. Ook tijden het uitchecken waren deze kleine lettertjes nergens duidelijk zichtbaar anders had ik met natuurlijk 3 keer bedacht. Verder kwam de zending wel binnen de vastgestelde tijd binnen. Maar deze manier van zaken doen zegt natuurlijk veel dan dit bedrijf. Ik ben benieuwd hoe dit verder zal aflopen en zal uiteraard een vervolg post hierover plaatsen.
Verzendinggoed verpakt en binnen de gestelde tijd geleverd. nette doos.
Klantenserviceniet bereikbaar voor enig comentaar. ik moet de algemene voorwaarden maar voortaan helemaal van voor tot achter lezen.