Megekko

Met dank aan Rik, Stan en Dexter van Megekko!!!

Op 12 september had ik bij Megekko een aantal producten besteld voor het bouwen van mijn pc.

Ik ontving regelmatig updates van mijn bestelling dus ik zag dat de levertijd van de videokaart onbekend bleek te zijn.
Ik stuurde een mailtje naar Megekko met een link naar een alternatieve, toevallig goedkopere, videokaart op hun website. Ik kreeg reactie op mijn mail met het antwoord dat dit was verwerkt.

Nu moest ik nog wachten op de dvd speler van Samsung. Ook deze bleek een onbekende levertijd te hebben. Ik heb weer een mail gestuurd met een link naar een alternatieve dvd speler op hun website. Ook dat werd snel opgepakt met de vraag om mijn rekeningnummer door te geven zodat zij het teveel betaalde bedrag op mijn rekening terug gingen storten. Heel netjes!

Ik heb een aantal dagen moeten wachten op mijn bestelling maar dat ligt absoluut niet aan Megekko maar aan haar leveranciers.

Op 20 september ontving ik mijn bestelling. De spullen waren zeer goed en netjes verpakt. Ik ontving de postbode met een lach van oor tot oor.

En toen schrok ik want de videokaart bleek niet te passen… Dacht ik.
Ik heb Megekko een mail gezonden met een foto. Binnen 5 minuten werd mijn mail door Dexter beantwoord met het verlossende antwoord dat het beschermkapje van de videokaart er nog op zat en dat ik daarna de slots in de kast eruit te halen zodat de videokaart daarin past. Ik schaamde me rot en wat een geweldige snelle service.

Wat ik zo fijn vind van deze webwinkel is de snelle reactie die je krijgt via de mail, de snelle levertijd (ik had gewoon een maandagochtend bestelling), bijzondere aardige medewerkers die helder communiceren en natuurlijk een goede prijs.

Deze winkel staat in mijn top 3 staat van mijn favoriete winkels.

Goed verpakt, snel bezorgd (binnen 1 dag)

De medewerkers denken mee, zijn aardig, beantwoorden snel hun mail.

Scorekaart voor Megekko