WifiHouse

Een tijd geleden had ik een Ubiquiti router besteld bij Afuture. Die shop is inmiddels failliet gegaan en natuurlijk had ik vervolgens de pech dat de router daarna defect is gegaan.

Aangezien Ubiquiti niet echt veel zaken lijkt te doen in Europa was er geen fabriek in de buurt waar ik hem direct naartoe kon sturen. Ubiquiti gaf mij dan ook aan dit bij een dealer in de buurt proberen te regelen.

Vervolgens heb ik dus naar veel verschillende dealers een mailtje gestuurd, waarbij de meesten mij niet verder wilden helpen. Echter was er één die dit wél wilde doen, namelijk WifiHouse.
Persoonlijk kende ik deze webshop nog niet en ik ben hier verder ook nog nooit klant geweest, dus ik was zeer positief verrast dat ze mij wel wilden helpen.

WifiHouse heeft de RMA voor mij in behandeling genomen en opgestuurd naar de VS, vervolgens duurde het een tijdje (zo'n 2 maand) voordat Ubiquiti het allemaal verwerkt had, maar ik werd tussentijds netjes op de hoogte gehouden van het proces.
Vandaag kreeg ik bericht dat er een splinternieuwe router naar mij wordt verzonden. Zonder extra kosten!

Ik vind het helemaal top dat ze dit voor mij hebben gedaan, terwijl ik eigenlijk niet eens een directe klant was. Op basis van deze uitstekende klantenservice wil ik ze dus graag bij iedereen aanbevelen!

Scorekaart voor WifiHouse