Azerty

Beste Joost,

Bedankt voor uw kritische review, door uw feedback kunnen wij onze (service)dienstverlening verbeteren.

Wat vervelend dat er een misverstand is ontstaan tijdens/na het telefonische contact, excuses hiervoor.
Het is voor ons momenteel niet te achterhalen met wie u deze telefonische afspraak heeft gemaakt, kunt u ons dit per mail laten weten?

Wel hebben wij de mailgeschiedenis kunnen vinden, onze serviceafdeling geeft hierin aan; ”Indien u enkel het defecte onderdeel retourneert zijn de kosten 0, indien u meerdere onderdelen retourneert dient u rekening te houden met testkosten van 17,50 – 35 euro aangezien het een zelfbouw systeem betreft”

De opgegeven klachtomschrijving kan veel oorzaken hebben, gezien het feit dat het systeem vanaf de 1e dag deze problemen geeft kan een montagefout of compatibiliteitsprobleem op afstand niet worden uitgesloten.
Ik kan mij voorstellen dat hierdoor is geadviseerd het gehele systeem te retourneren zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen en heen-en-weer rijden/sturen voorkomen wordt.
Volgens onze gegevens hebben wij, terwijl u wacht, het systeem direct getest en gerepareerd.
Het is momenteel / was destijds niet te achterhalen of wij telefonisch een uitzondering hebben gemaakt op de standaard kosten en hebben daarom 50% korting gegeven op het werkplaatstarief.

Tot onze grote spijt is door het telefonische contact na de mailwisseling een foutief verwachtingspatroon ontstaan wat betreft de kosten voor deze reparatie, excuses hiervoor.
N.a.v. uw reactie per mail kunnen wij herhaling van dit vervelende misverstand voorkomen. U mag de mail richten aan vincent.best@azerty.nl.

Vincent Best
Service & Assemblage Manager