AlgemeenDe voornaamste reden voor mij om bij Azerty te bestellen is dat ze alle onderdelen hadden die ik zocht, tegen een goede prijs. De website is overzichtelijk en de meeste onderdelen zijn goed terug te vinden. Het assortiment is heel erg uitgebreid, waardoor zelfs mijn vijf jaar oude laptop er nu weer een paar jaar tegenaan kan.
De productinformatie is pittig accuraat, maar lijkt niet voor alle producten goed in het systeem te zitten. Een enkel product kon niet gevonden worden op basis van specificaties, maar alleen bij het opgeven van een zoekterm.
De verzending is uitstekend uitgevoerd. Alle producten kwamen onbeschadigd aan in bubblewrap en luchtkussentjes. Middels een track&trace code kon deze in de gaten worden gehouden.
De voorraadinformatie van de leverancier klopte bij mij voor een van de producten helaas niet. Azerty heeft na een enkele dagen een goed alternatief aangeboden. Uiteindelijk werd mijn order een week na de bestelling geleverd, wat gezien de omstandigheden redelijk is.
De klantenservice is eveneens uitstekend. Mijn vragen werden dezelfde dag nog beantwoord en zelfs met foto's ondersteund.