AlgemeenAlgemeen
ik was hier klant vanaf dag 1 toen het nog een piep klein zolderkamer projectje was van pieter,maar inmiddels een grote speler geworden en daar zijn ook gelijk de problemen mee samen gekomen voor mij als klant.Ik zal niet al te negatief proberen over te komen maar het komt er op neer dat ik in 1 maand 5-6 duizend euro had uitgegeven en daar zat een sonos systeem bij wat al na 1 maand stopte met werken door een update van sonos maar hit coulance werd het terug genomen so far so good , dat dacht ik dus een dag of wat later dacht ik kom ik koop een chromecast ultra en betaal netjes via de website om daarna ineens mn order te zien verdwijnen ,verbaast bel ik op en tja we weten niets bel over uurtje maar terug komt wel goed geen zorgen,uurtje later bel ik weer en word ik uitgemaakt voor fraudeur die uit is op kortings codes en personeel tegen elkaar uitspeelt ..... UHM watte , mag ik weten waar dit in gods naam over gaat ? Uhm nee wil je meer weten dan moet je een brief schrijven je staat op de zwarte lijst en daar kom je nooit meer af (famous last words) niet dat ik om coolblue verlegen zit maar na lang door zeiken kreeg ik uiteindelijk de ware reden ,ik had om korting codes gevraagd (niet waar) en had personeel tegen elkaar uitgespeelt (ik ken de beste mensen niet eens hoe kan ik ze dan uitspelen tegen elkaar) en ze waren er van overtuigd dst de sonos of andere dingen die ik retour stuurde werkte , uhm de sonos ging retour omdat hij niet meer werkte en 2 andere dingen die maand gingen retour omdat jullie me verkeerd advies gaven en ik daarom een rx 100 mk 5 camera kocht wat uiteindelijk een panasonic gh5 van dik 2500 euro is geworden dus ga daar niet over zitten miepen.Welnu dit was mij shop ervaring met coolblue van de maand augustus 2017 , ze hebben eerder ook al een keer mijn account gelockt omdat ik een grote mond had gehad tegen personeel aan de telefoon (maar wat ze er niet bij zeiden is wat het personeel me noemde een dief omdat iets wat retour was gestuurd niet was aangekomen en ik wel geld had terug gehad ,bleek gelukkig dat ik een email had waarin een coolblue medewerker mij vroeg waarom ik dat artikel retour had gestuurd dus ik had bewijs dat ik geen dief was dus terrecht dat ik pissig was idd ik laat me geen dief noemen zeker niet door een ks medewerker die horen netjes tegen je te zijn en je te helpen) Maar ok genoeg hier over want ze hadden liever niet dat ik dit naar buiten zou brengen nou wat ze sinds gisteren hebben gedaan is de reden daf ik dit post ik heb heel veel spullen waar garantie op zit en ze hebben me nu zo gelockt dat ik mijn facturen niet meer kan zien dus ook als het nodig is garantie kan claimen ook heb ik verzekerings polissen lopen bij ze.Dus mijn vraag aan hopelijk iemand die een beetje verstand heeft van recht en dat soort dingen of dit zomaar mag want ik heb geen bon gehad bij aankoop en ik kreeg ook nooit eien email met een bon ( vroeger wel maar sinds eerste blokkade niet meer) dus tja ik zou zeggen als de eigenaar van coolblue dit leest ik zou eens contact met me opnemen en eens wat opgenomen gesprekken samen terug luisteren ik denk dat he oortjes pijn gaan doen,oh en de slogan "over retouren doen wij niet moeilijk" die zou ik licht aanpassen zo iets als "stuur retour , en u bent geen klant meer" en dat allemaal binnen 30 dagen TOP
de levering was over het algemeen goed te noemen altijd goed verpakt en netjes dichte doos,wel heb ik meerdere malen contact moeten opnemen dat ik een zogenaamde 2de kans product kreeg en ik een nieuwe had besteld meestal kreeg je dan een kortings bon van 10 euro of je mocht het terug sturen dus dat was prima (zat wel te denken net dus als ze zelf een fout maken en dan de klant zeggen te veel kortings codes gevraagd ,ik vroeg niets ik kreeg door jullie foutjes)
verder vaak gebruik gemaskt van vandaagnog service wat in mijn geval vaan 75% ok ging maar de andere 25% was of het pakje zoek geraakt en had je na 3 dagen soms langer pas je product!
Verder prima en eerlijk is eerlijk 90% van de verzendingen was prima,maar toch 10% is veel vind ik persoonlijk en dan heb ik het over ik bestelde een energy link voor mn homewizard en kreeg een autoalarm ...??! ok
ok de klanten service zet ik op slecht omdat ik vind als je als klant belt met een vraag je mag verwachten dat ze daar ook daadwerkelijk iets mee doen ,zo hebben ze me pas 2 dagen na mijn blokkade ingelicht (doordat ik iets bestelde) anders had ik nooit iets gehoord denk ik , ik vind zo iets laf ik vind bel dan iemand persoonlijk op en leg eens uit waarom je zo'n beslissing neemt want ik vind zo'n maatregel om je eigen fouten onder de mat te vegen wel erg ver gaan en nu zullen ze wel zeggen dat het terecht is omdat ik het hier opschrijf ,nouja laten we het er mas]ar op houden dat ik erg tevreden ben met mn nieuwe vaste online shop! en ook al kreeg ik de kans niet meer terug zou willen.
(aanvulling 21-september 2017)
Na twitter ,facebook,telefoon ,enz krijg ik alleen als antwoord dat ik al meerdere malen ben verteld hoe het werkt/zit (absoluut niet waar ze beschuldigen me van fraude en uitspelen van hun mensen prima bewijs 0.0) zou zeggen wees een vent en post je bewijs dan ook maar als je zo groot bent. En mij sommeren geen uitlatingen meer te doen naar jullie als bedrijf dat maak ik nog altijd zelf uit ,en zolang dat jullie me mijn inlog weigeren en ik dus geen toegang heb tot mijn facturen en jullie weigeren deze te verstrekken kan ik niet anders ik zit met 2 defecte dingen en kan ze in de vuilbak gooien omdat jullie mij het factuur nooit geven ,en nee ik heb geen email gehad met een verzendbevestiging deze kreeg ik al ruim 1 jaar niet en blijkbaar zou daar de factuur bij zitten en ik heb mail verkeer waarin jullie toegeven dat er een account storing is bij mij (ja ja) en dat ik daarom misschien geen verzend bevestiging krijg en daarom ook geen bon.Als ik dan vraag print uit en stuur op ik wil best meebetalen nee we doen groen ... nou dan brand het op een dvdtje ook goed maar los op want als jullie willen dat ik stop met jullie zogenaamt lastig vallen dan los je het daarmee op het enige contact wat we dan hebben is wat mij betreft via garantie protocol en mjeer niet.
En geloof me kom ook nu niet na een paar weken met het verhaal we hebben het allemaal nog eens bekenen en geven u weer een kans ,ik bedank hiervoor ik ga wel naar andere webshops waar mn geld wel goed is en waar echte mensen werken en waar je geen nummer bent ,bah wat zijn jullie als bedrijf afgegleden zeg van een zolderkamer tot zo'n bedrijf en hoe denken jullie dat jullie daar zijn gekomen door mensen zo als mij die vanaf dag 1 achter jullie zijn gaan staan als klant! en nu jullie groot zijn tja als iemand dan een keer tegen gas geeft dan pleur je hem er direct uit lekker makkelijk doen we niet moeilijk over toch.
Nou pieter ik hoop dat je dit leest ,en ik hoop dat jij vooral denk ,ok wie heeft dit zo gedaan en waarom , ik zou zeggen neem contact op met me prive en ik vertel je wel hoe of wat ,want er gebeuren dingen achter jouw rug dat wil je niet weten.
En ik zou kortings bonnen hebben gehad heel veel door collega's tegen elkasr uit te spelen,nou de enige korting die ik heb gehad was 2 keer 10 euro heb ik even gekeken en dat was voor de 2 vandaag nog leveringen die niet kwamen opdagen. dus compleet ok lijkt mij.
Nou mochten jullie weer schrikken van dit bericht mail dan even naar geenglimlach@coolblue.nl of naar pieter zelf en vertel eens wat jullie hebben gedaan. Iemand vals beschuldigen meerdere keren en dingen noemen enz overal bewijs voor dus kom maar op.
plus dat ik dat mail adres zou veranderen naar iets van boeitonsniet@coolblue.nl
,met nog steeds vriendelijke groet, paul (maar begin wel een beetje pissig te worden en geloof me als ik mijn garantie claim niet kan indienen ,zoals vanavond geprobeerd en geweigerd door reden kan tussen zo veel facturen niet zoeken!)
dan word het er niet gezelliger op ,en anders zorg ik wel dat de defecte producten ter plekke worden omgeruild in de winkel neem aan dat ze daar wel een computer hebben en iemand die kan typen
Oh en die zoganaamde Lesley van coolbue of zullen we zeggen van kra****** ik weet niet wat jou verhaal is maar zielig is het wel zo te horen als je echt willekeurig mensen zo maar blokkeerd dus tja je moet je agressie ergens kwijt he dan maar op een klant en deze keer was ik de sjaak , ik begin het verhaal te begrijpen......
laat ik hier maar stoppen maar ik kan wel zeggen ik weet de namen inmiddels na een verhelderend telefoon gesprek met een van je collega's die wel mijn kant kiest en niet de coolbue kant want ze vind het een grote grap wat er gebeurd en heeft een paar namen genoemt voor,achter die er achter zitten waarvoor mijn dan misschien kan ik nu ook eens zo'n leuke kaart sturen haha
Word vast weer vervolgd en nee de naam van de aardige collega gaat hier niet genoemd worden wegens privacy redenen (ze wil graag blijven werken)
Maar laat ik het zo zeggen als mijn facturen zoek blijven en ik geen normale reactie kan krijgen van de kant van jullie dan laten jullie me ook niet veel opties over dan jullie maar met voor en achter naam en de gehele email wat jullie schreven over mij (ook intern) te publiceren en ik zal dit niet op tweakers doen dit omdat ik niet wil dat tweakers hierbij betrokken word op enige manier dus alle comm. vanaf nu naar mijn prive nummer of email jullie hebben het dus gebruik het zo niet dan komt er een hele rits aan emails naar buiten met alle dirt die er over mij en andere klanten verteld word via de interne comm. hoe te handelen enz en deze klant absoluut géén korting geven (komt er al wat bekend voor?)
ik wacht het een dagje af tot snel
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review. We schrikken een beetje erg van dit verhaal en willen graag samen met je uitzoeken hoe dit precies heeft kunnen mislopen. Zou je per e-mail je klantnummer kunnen doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl ? Dan gaan we direct met je meekijken.
Groeten,
Coolblue