AlgemeenOp 22 augustus besteld, 12 september in huis!
4 producten besteld, die volgens de website allemaal op voorraad zouden zijn (mede hierom bij deze shop besteld). Neem bijvoorbeeld het intern geheugen die ik heb besteld, 151 op voorraad! Niet dus..
4 producten besteld, die volgens de website allemaal op voorraad zouden zijn (mede hierom bij deze shop besteld). Maar helaas duurde het ietje langer.... Op een maandagmiddag na anderhalve week van bestelling toch maar gebeld. Ik kreeg een vriendelijke, behulpzame medewerker aan de lijn, die zei dat de RAM morgen bij hen binnen zal komen en dat het de dag erna op mijn stoep zou staan. Ik was weer gerustgesteld. Totdat ik donderdag nóg niks binnen kreeg en bij mij bestelstatus nog steeds geen ram op voorraad was.
Nogmaals gebeld, kreeg weer een vriendelijke behulpzame jongeman aan de lijn. Deze zei dat hij geen idee had waar mijn vorige contactpersoon het over had, en dat de RAM de volgende dag pas bij hen binnen zal komen, en het op zaterdag bij mij op stoep stond. Ik weer "met mate" gerustgesteld en ik wacht netjes tot zaterdag. Natuurlijk zaterdag niks binnen en pas dinsdag werd de bestelling bezorgd. Vriendelijk maar waardeloze klantenservice, maar bovenal waardeloze verzending.
Vriendelijk maar waardeloos.