Megekko

Ze zijn goedkoop en snel, maar ik krijg een klein beetje een gevoel dat ze een dozen-schuiver zijn. Echter dan wel een zeer goede dozen-schuiver :-) Bij het kopje 'klantenservice' licht ik dit toe.

Uitstekend! Goed verpakt, op de afgesproken datum geleverd.

Op maandagmiddag bestelde ik een aantal computeronderdelen en Megekko gaf aan dat dit pas op dinsdag verzonden zou worden in verband met een artikel dat later geleverd zou worden.

Op maandagavond wilde ik, wispelturig als dat ik ben, graag nog een extra product toevoegen aan de bestelling maar de dame van de klantenservice (wel snel antwoord!) deelde mij mee dat de bestelling op een andere locatie afgehandeld werd en dat mijn extra artikel van een andere locatie moest komen.

Dit gaf mij het gevoel dat ze zelf geen opslag hebben waar artikelen bijeen komen voor verzending maar dat het allemaal van tussenleveranciers komt.

Nog een punt: Op dinsdag, de dag dat alles verzonden zou worden, kreeg ik een mailtje dat een artikel niet op voorraad was en dat het onbekend was wanneer het geleverd zou worden. Echter, 5 minuten later kreeg ik een mailtje dat alles verzonden was naar mij. Alles was ook geleverd.

Dit alles geeft aan dat Megekko niet of nauwelijks zelf voorraad heeft maar werkt met tussenleveranciers.

Scorekaart voor Megekko