AlgemeenDe Go Pro Hero 5 Black en de accessoires kon ik snel op de site vinden tegen concurrerende prijzen. Kamera Express biedt meerwaarde door 5 jaar garantie te geven i.p.v. de standaardgarantie van 2 jaar. Daarnaast nog 20 gratis fotoafdrukken. Bieden verder product combi acties aan. Verder is het mogelijk om advies in de Kamera Express WINKELS te krijgen over je ONLINE aangekochte product.
VerzendingPerfect !!! Kan niet beter. Kan niet sneller. Rond 23:35 was de betaling voldaan. De volgende ochtend voor 10u werd de bestelling al bezorgd. (Kwam veel eerder dan verwacht, binnen 11 uur na bestellen).
KlantenserviceZeer prettig telefonisch contact en duidelijke e-mails met prijsaanbod van door mij gewenste combi deal. Na telefonisch en e-mail contact kon ik mijn eigen actie samenstellen tegen een goede prijs. E-mail reactie zou mogelijk sneller kunnen. Factuur en kortingsvoucher zaten niet in de doos, echter na 1 telefoontje was het in orde. Dit doet voor mij niets af aan de zeer goede service. Voorafgaand aan bestellen zeer vriendelijk en goed advies over de te bestellen producten.