Max ICT B.V.

Bij Max ICT een computer behuizing net voor het weekend gekocht.
Oorspronkelijk stond er een levertijd bij van 1-3 werkdagen, dus ik verwachtte de bezorging de week erna op dinsdag (uiterlijk woensdags), maar absoluut niets ontvangen, dus toen maar contact via de chat opgenomen.
Ik zou de kast pas de dinsdag de week erop ontvangen want het product moest helemaal uit Polen komen en er was absoluut niets meer wat ze eraan konden veranderen.
Direct de vrijdag erop ontvang ik een email dat de behuizing zaterdags geleverd zal worden, zonder enige notificatie van tijd.
Zaterdag ochtend's komt de bezorger langs, maar vanwege werk ben ik niet thuis, en krijg ik een briefje in de brievenbus dat ik hem pas maandag's na 17:00 op kan halen op het depot van de bezorgingsdienst.
(Normale bezorgdiensten proberen het tenminste nog een 2e keer, maar deze niet.)

Na de kast bijna klaar te hebben kom ik er achter dat er geen optie is om optische drives in de kast te plaatsen en vul het RMA formulier in om het product te ruilen.
Ik krijg een RMA nummer en stuur het product terug.
Vervolgens neem ik opnieuw contact op via de chat om te vragen of ik het product direct kan ruilen, maar dat schijnt onmogelijk te zijn, het geld word eerst terug geboekt en daarna mag ik het nieuwe product opnieuw bestellen. Vervolgens vraag ik hoe het zit met de retourkosten die ik zelf moest betalen of dat die gecompenseerd worden van een eventuele een nieuwe bestelling.
Het blijkt dat die volledig voor de rekening van de klant zijn.
Een volle week later heb ik het geld nog steeds niet terug ontvangen dus neem ik opnieuw contact op via de chat, ik stel mijn vraag maar krijg het eerste half uur geen eens antwoord.
Dan stellen ze 2 vragen waar ik antwoord op geef en hoor ik vervolgens weer een half uur helemaal niets van ze.
Intussen is het 4 weken later en heb ik mijn geld net pas terug.

Bezorging (afhankelijk van het product) is te laat en onvoorspelbaar.

Wachttijd tot je (verder) geholpen of je vraag beantwoord word kan makkelijk oplopen tot 15-30 minuten.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops