AlgemeenPrima website, en mocht langskomen in de showroom om mijn eigen laptop aan te sluiten en wat games te testen op een monitor die daar stond. Moest echter lang wachten, en de medewerker die hielp was vriendelijk maar had matige kennis van zaken.
VerzendingGrote bestelling gedaan met verwachtte levertijd van 2-3 dagen, maar na een week nog niks. Maar eens gemaild en daarna gebeld, geen verontschildiging van ze en ze zouden het eens navragen. Hoe lang dat ging duren? Dat zou ik zeker niet de volgende dag nog horen. Dat duurde mij te lang dus vroeg ik of de bestelling geannuleerd kon worden, waarop ik als antwoord kreeg dat dat waarschijnlijk kan maar daar kwam hij morgen op terug "omdat het om een behoorlijk bedrag gaat". Volgende dag hoorde ik niks, zelf maar weer gebeld en aan de telefoon gebleven tot ik een confirmatiemail had van de annulering. Nooit een verontschuldiging gehad.
In de tijd tussen mijn vraag tot annulering en daadwerkelijke annulering heb ik mijn bestelling elders geplaatst en zelfs ontvangen. Een groter contrast kan je je haast niet inbeelden.
Nooit een verontschildiging of uitleg voor de enorme vertraging gehad, niet zeker of ik kon annuleren ondanks dat dat op hun website duidelijk staat en bovendien wettelijk verplicht is, en werd niet teruggebeld.
Edit: Reactie gehad van Azerty. Nog steeds geen verontschuldiging, en aanhef was "Beste Lukas". Ik heet geen Lukas. Schaam je, Azerty. Schaam je diep.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review op tweakers.
Allereerst mijn excuses voor het noemen van de verkeerde naam, dit had niet mogen gebeuren.
Spijtig om te vernemen dat u zo ontevreden bent over de afhandeling van de geplaatste order.
Service staat bij ons in een hoog vaandel maar slaan hier helaas de plank mis.
Ik wil benadrukken dat wij niet expres foutieve levertijden op onze site zetten.
Daar heeft u en daar hebben wij helemaal niks aan.
Levertijden zijn gebaseerd op voorraad bij onze leverancier, deze veranderen automatisch als de voorraad veranderd.
De indicatie van de bestelde producten bleken in deze helaas niet te kloppen en hier hadden we u van op de hoogte moeten houden, dit ben ik helemaal met u eens. Daarnaast had de order ook zonder problemen geannuleerd moeten worden, de desbetreffende collega zal hier op aangesproken worden.
U geeft aan geen excuses van ons te hebben gehad, dit is niet correct, in de mail die is verstuurd is wel degelijk een excuses aangeboden voor deze situatie.
René Jansen
Azerty Verkoop