Kamera Express

Deskundig personeel in winkel en klantgericht bij vragen of probleem. Aanrader. Helpdesk kan beter maar dat zou ook aan systeem aldaar kunnen liggen. Zie ook bij verzending onderbouwing. Personeel in filiaal Utrecht helpt wel goed verzendproblemen op te lossen. Had achteraf beter via post kunnen afleveren dan op ander filiaal. Is waarschijnlijk ook weekend-probleem maar dat hadden ze dan ook moeten vermelden bij de bestelling.

Deskundig personeel. Ik had camera besteld op vrijdag en die zou volgende dag geleverd worden. Dat gebeurde niet. Van helpdesk werd ik niet veel wijzer want die belde naar afhaal locatie Utrecht. Die vertelde dat de camera nog niet was aangekomen (Duh ;o). Dus maar zelf volgende dag naar Utrecht. Daar hebben ze keurig alles voor me uitgezocht en magazijn gebeld (op zondag!). Daar bleek dat het toestel volgende dag zou worden afgeleverd.

Niet via helpdesk maar in winkel zelf. Via telefoon mag je het verder zelf uitzoeken maar dit zou exemplarisch kunnen zijn. Ik heb maar een keer contact gehad en heb mijn heil daarna bij winkel zelf gezoch (en dat liep heel soepel).

Scorekaart voor Kamera Express