AlgemeenWaardeloze service. Ik had een product retour gestuurd, 3 weken gewacht, niks gehoord. Ik belde ze, gaven ze aan ik het verkeerd gestuurd had want hun hadden niks ontvangen, ik kon op dat moment mijn PostNL Barcode niet vinden. Ik had met PostNL gebeld om te vragen of ze vanaf het adres waar vandaan ik verstuurd had en de exacte datum en tijdstip (want ik had via whatsapp aan iemand op dat moment verteld dat ik een pakketje ging versturen) Helaas kon PostNL niks vinden. Daarna weer met Megekko gebeld en dit aangegeven en gevraagd of hun nog iets konden betekenen. Hun gaven aan ook een uur met PostNL gesproken te hebben en toch niks kunnen vinden. Na 2 dagen met geluk de Barcode Bon van PostNL gevonden en hier stond toch echt het juiste adres, datum en tijdstip op. De code gaf aan dat het op hun adres was ontvangen. Wat blijkt achteraf, hebben ze het bij totaal iemand anders gecrediteerd. "Oops foutje, kan gebeuren." krijg ik te horen.
Hierna aangegeven dat ik niet meer het vertrouwen in hun heb en waarschijnlijk geen bestellingen meer ga plaatsen, kreeg ik het onderstaande antwoord:
________________________________________________
Beste,
Bedankt voor je reactie.
Wij verwerken wekelijks honderden retourten en dit gaat altijd goed, helaas is fouten maken mensenlijk en is er dus altijd de kans dat er iets misgaat.
We kunnen je echter verzekeren dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. De kans dat je wordt aangereden door een auto bij het wegbrengen van je pakket is dan ook misschien wel net zo groot als dan dat er met je pakketje iets misgaat bij behandeling bij Megekko.
Megekko Webshop-team
www.megekko.nl
___________________________________
Plus dat ik me al 4x heb uitgeschreven op de nieuwsbrief en deze nog steeds ontvang. Ik blijf me afvragen, wat als ik een duur product had gekocht en dit "Nooit terug gevonden" was.
Zie de vorige omschrijven van de korte toelichting, hier staat alles.