Paradigit

Ik heb de desktop zelf samengesteld, dat ging erg makkelijk en gedetailleerd. Ik ben heel blij met de computer, hij is heel snel, mooi en fijn. Wel jammer dat het erg moeilijk is om er een besturingssysteem op te zetten als je er geen al bij hebt gekocht, paradigit wil natuurlijk dat je windows al meteen koopt, en daarom maken ze het moeilijk als je het niet doet. Maar voor de rest een heel erg goede computer! Ik zou het samenstellen zeker aanraden!

Het duurde redelijk lang voordat ik hem zou krijgen. Enkele weken daarna zeiden ze dat hij nog niet was aangekomen bij de Jumbo (1 van de ruime keuze afhaalpunten als hij niet thuis geleverd kan worden) terwijl hij 2 weken geleden aan was gekomen. Toen we hem gingen ophalen was het een hele grote doos, met isolatiematten rond, heel goed ingepakt.

De service was niet zo goed, want ik kreeg pas 2 weken na het bestellen te horen dat de videokaart niet meer beschikbaar was en ik dus een andere moest kiezen.Enkele weken daarna zeiden ze dat hij nog niet was aangekomen bij de Jumbo (1 van de ruime keuze afhaalpunten als hij niet thuis geleverd kan worden) terwijl hij 2 weken geleden aan was gekomen. Wel allemaal heel vriendelijk een behulpzaam.

Scorekaart voor Paradigit