AlgemeenBreed assortiment aan kwalitatieve producten. Altijd stipte verzending en zelfs gratis verzending onder de 20 euro. Hele goede after-care als er problemen zijn met een product. Retourneren is makkelijk zonder gedoe. Goede vergelijkingsmogelijkheden op de site tussen soortgelijke producten. Altijd vriendelijk personeel aan de telefoon.
VerzendingAfgelopen week wilde ik een telefoonhouder voor in de auto kopen. Zowel bij bol.com als bij coolblue gekeken. Bij bol.com zag ik er een voor 19,99 die ik wilde kopen. Echter, voor gratis verzending moest het minimaal 20,- zijn. Dus voor die ene cent zou ik de verzendkosten moeten betalen. Toen bij Coolblue een telefoonhouder van 14,95 besteld, met gratisverzending. Een paar weken geleden kocht ik een printer via coolblue en gelijktijdig een ander veel kleiner product bij bol.com. Beiden kwamen rond dezelfde tijd (zelfde dag of 1 dag na elkaar) aan. De doos van bol.com was groter dan die van coolblue, die precies op maat was. Ook de telefoon houder zat gewoon in een klein doosje.
KlantenserviceAltijd vriendelijk, werkt snel naar een oplossing. Het is nog niet nodig geweest, maar volgens mij krijg je bij Coolblue altijd voordeel van de twijfel.