Max ICT B.V.

alles gaat fout daar! leveren te laat, ondanks telefonische navraag. leveren een kapotte laptop ( mousepad werkt niet)( dat kan natuurlijk) maar wanneer ik hem terugstuur ( na 1 dag) krijg ik 2 weken niks te horen. na mailcontact geven ze aan dat ze het eerste laten controleren door lenovo. ik heb aangegeven dat ik een nieuwe laptop bij hun besteld had. en dat ik de oude retour wilde doen. ze moeten binnen 2 weken retour betalen, maar dat doen ze niet, en reageren niet op de mail! heel slordig. maar overal slechte recensies te lezen op diverse sites. dus mijn fout!

kapotte leverind, en te laat, dus dan is de levering slecht. en oplossen doen ze weken over

eerste keer gebeld over de levering. daar beloofde ze iets wat ze niet zijn nagekomen. nadat ik belde dat de muis kapot was, gaven ze aan dat ze hem wilde repareren. maar ik wil geen nieuwe laptop meteen gerepareerd hebben, en ik heb het recht om de DOA direct om te laten ruilen. en vervolgens hoor ik weken niks, tot de dag van vandaag. en antwoorden niet op mijn verzoek om tot directe retourbetaling over te gaan.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops