KommaGo

Het contact met Kommago, in dit geval de Routershop ging erg makkelijk en snel. Zowel per chat, email als per telefoon. Ik had zakelijk een Synology router besteld en die voldeed niet, maar had ondertussen de originele doos niet meer en een geperforeerde handleiding. Door de inzet van medewerker Kevin kon ik deze alsnog retoursturen en een ander model bestellen. Daarbij heeft hij ook nog goed advies gegeven.

Bestelling geplaatst en binnen enkele uren reeds de bevestiging dat deze wordt verzonden naar Belgie. Dit duurt altijd net wat langer dan in Nederland afleveren.

Enige verbeterpunt is dat je bij het bestelformulier ook het land en BTW nummer direct zichtbaar kunt ingeven.

Eerst via de website via chat contact en daarna telefonisch. Contact verloopt persoonlijk en de medewerker heeft extra moeite gedaan voor een goede beleving en service. Waardeer ik zeer, ondanks dat het niet zou hoeven formeel.

Scorekaart voor KommaGo