Hofma.nl

Duidelijke webshop met goede aanbiedingen en prijzen. Beloftes op de website mbt levering worden vaak niet nagekomen. Dit komt omdat het een fysieke winkel is en de internetbestellingen worden verstuurd tijdens openingstijden. Toch een uitstekend omdat de klantenservice geweldig is, en de levering volgens de telefonische afspraak uitstekend werd nagekomen.

Vandaag aangekomen, en gisteren verstuurd. Zoals afgesproken. De doos van de tv is niet nog eens extra verpakt, en de doos heeft wat enkele kleine butsen/deuken. De tv wordt pas over een dag of 10 uitgepakt, (Binnen de 2 weken), en ik ga ervan uit dat de tv voldoende verpakt is om transport schade te voorkomen.

Op vrijdagnacht zag ik dat de tv waar ik al een tijdje een oogje op had van 1399 bij Hofma in de aanbieding was voor €1145. Mijn situatie is dat ik op 1 september verhuis en perse deze tv wilde hebben. Deze aanbieding was te mooi om te laten lopen, en dus besloten om te bestellen en af te laten leveren op mijn huidige adres en hem daar verpakt te laten staan. Ik was op dat moment echter nog op vakantie. De website gaf aan dat "vandaag besteld, morgen in huis" ook op deze bestelling van toepassing was. Zaterdagochtend gebeld en aangegeven dat de tv pas vanaf dinsdag geleverd mocht worden, dit was geen probleem "Want hij wordt pas op dinsdag verstuurd" Whot?!!. Afijn, voor mij dus perfect, maar de website klopt dus voor geen meter wat levertijd betreft. Ik zie dit echt als een verbeterpunt voor Hofma, dit zal veel negatieve reacties voorkomen. Duidelijkheid vooraf!
Volgende punt was dat ik had laten vallen dat ik hem nu wilde bestellen omdat de tv in de aanbieding was. "Oh, maar die aanbieding geld vandaag niet meer", om in dezelfde adem door te gaan met "Als je een minuutje wacht dan zet ik de prijs weer even terug". (Met op de achtergrond al het getik van een toetsenbord)
Ik beschouw Hofma als een degelijke winkel waar ik zo weer zou kopen, vriendelijk, persoonlijk, service gericht. Met een website die dingen beloofd die vaak niet na te komen zijn.

Scorekaart voor Hofma.nl