Kamera Express

Hallo. Voor mensen die een digitale camera willen kopen dus spiegelreflex,compact,systeem of videocamera zou ik naar kamera-express gaan.Je kun ook Cameratassen,statieven,flitser,drones,objectieven,kijkers,computers en lensflister kopen op kamera-express. Ik heb sinds kort een camera en dat is helemaal uitstekend waarvoor ik het gebruikt. Ik vroeg aan camera express wat voor camera ik het beste kan gebruiken voor wat ik wil filmen. Kamera-express zetten de camera's op een rijtje wat voor mij het beste is. Uiteindelijk kwam ik tot een keus. Dus ik ging afbetalen maar wat het alle gerust is dat je al garantie hebt en je kan het erbij kopen.(heb ik gedaan)Als je de garantie er niet bijkoopt dan heb je minder bijvoorbeeld als de camera stuk gaat. Maar als je het erbij koopt kun je je camera laten maken voor bijvoorbeeld stof en water als het de camera inkomt.(natuurlijk meer dingen). Maar wat heel fijn is dat je je garantie kan verhogen van 2 naar 5 jaar en het kost helemaal niks. Je hoeft alleen maar een review te schrijven over kamera-express binnen 30 dagen nadat je het apparaat van kamera express heb gekocht. Dus ik zou zeggen: als je een camera,drone,computer of onderdelen ervan dus tassen,gb sandisk ,batterij, flitser,objectieven of lensflitser en veel meer dan zou ik naar kamera express gaan.

De klantenservice is heel fijn want ze zetten alles op rijtje wat voor jou het beste is.

Scorekaart voor Kamera Express