Azerty

Ik heb bij Azerty een pc samengesteld, inclusief assemblage en installatie. Tijdens het proces kreeg ik een email dat er een betere optie was voor een bepaald onderdeel, of ik akkoord ging dat ze deze erin zouden zetten. Ik vond het echt een pluspunt dat er zo goed naar mijn samenstelling werd gekeken. Mijn gekozen producten hadden een werkende computer geleverd, maar hun suggestie leverde een verbeterde prestatie op. Heel prettig dat er zo nauwkeurig wordt gekeken en meegedacht met een bestelling.

Het samenstellen en wachten op onderdelen duurde wel iets langer, maar het eindproduct mag er zijn. Overigens had ik ook producten gekozen die niet direct leverbaar waren, dus dat was te verwachten. Leuke persoonlijke touch dat er een briefje in de doos zat ondertekend door dezelfde medewerker die me via de mail had geholpen.

De pc kwam heel netjes verpakt binnen, met verpakkingsmateriaal in de kast tegen evt. stootschade. Op de kast zat een briefje geplakt om hiervoor te waarschuwen - uiteraard moet dit vulmateriaal eruit voor je de pc aansluit. Alle doosjes van de verschillende onderdelen, inclusief evt. accessoires die niet gebruikt zijn worden ook meegeleverd.

Tijdens het wachten op onderdelen die niet direct leverbaar waren en de assemblage, stond de status van mijn bestelling nog altijd op "wachten op betaling" terwijl ik het geld al had overgemaakt. Nadat ik wat nerveus had gebeld, kreeg ik gelijk bevestiging dat dit een kleine vertraging betrof in het systeem. Een paar minuten later was mijn profiel geüpdatet. Ook via de mail kreeg ik nogmaals de bevestiging dat alles goed was gegaan en ze ermee aan de slag gingen. Hele fijne service.

Scorekaart voor Azerty