Paradigit

Paradigit beloofd: Op werkdag voor 23.30 besteld: levering de volgende dag.

Op vrijdag bestelling geplaatst (en betaald) voor 23.30 uur, want ik heb de bestelling de volgende dag nodig en Paradigit beloofd dat.
Ik krijg netjes een bevestigingsmail dat de bestelling zaterdag wordt afgeleverd.

Op zaterdag wordt bestelling echter NIET afgeleverd, maar wordt mij een mailtje gestuurd dat ivm MIJN VEILIGHEID!! extra controle nodig is en dat er daarom vertraging is opgetreden. De bestelling zal daarom een dag later worden bezorgd. En dat was het dan...
Zondag: Geen aflevering en geen bericht verder.
Maandag: Niets meer gehoord.
Aan het eind van de middag een mail gestuurd dat ze de bestelling mogen houden en mij het geld per omgaande terug moeten betalen.
Krijg een (automatische) reactie dat ze ER NAAR STREVEN binnen 2 antwoord te geven.

Zie de gegeven toelichting. Als er al extra controle nodig is, kan er minimaal uitgelegd worden waarom en kan dat aangegeven worden VOORDAT ik betaal! Zeker als dat tot vetraging in de levering leidt.

Zie de gegeven toelichtingen. Zo ga je niet met klanten om.

Scorekaart voor Paradigit