AlgemeenHeb enkele waterkoeling spullen in deze winkel besteld. Er ontbraken afbeeldingen bij de productpagina van de EK PE 360 radiator, maar de naam en prijs waren zo vanzelfsprekend dat het wel dat product moest zijn. De site mag dus wel iets beter voor waterkoeling onderdelen (je moet namelijk al weten wat je wil hebben voor je naar hun site gaat), maar voor overige spullen werkt het perfect.
VerzendingAlle spullen hadden 2-3 dagen levertijd en alles was 2 dagen later bezorgd. Het zat goed verpakt in een ruime doos lekker wat luchtzakken waardoor alles ook aardig goed vast zat. Geen ruimte voor verbetering dus!
KlantenserviceHeb vlak na deze order zelf nog in verband met het faillissement van Afuture contact opgenomen met Azerty aangezien zij hadden aangegeven hun contacten in te willen zetten om mensen te helpen. Oh boy, dat hebben ze gedaan. Ik had contact met ze opgenomen vanwege een defecte PCI-e ribbon cable van mijn Thermaltake Core P3. De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat ze mij deze kostenloos wilde opsturen! Dit is ook de reden die mij motiveerde om Azerty toch even in een goed daglicht te zetten middels deze review.