AlgemeenOp zoek naar een vervangende OKI printer en te recht gekomen op de site van MaxICT die de voordeligste en snelst leverbare mogelijkheid had.
Registratie en bestelproces loopt voorspoedig, verbazend is wel dat je voor vrijwel alle betaalvormen extra kosten moet betalen, zelfs als dat dit niet gebruikelijk is. Denk hierbij aan transactiekosten voor Ideal, € 0,50 of 2,5% indien je met een creditcard wilt betalen of zelfs 3,0% als je met Paypal wilt betalen. Verdere afhandeling verloopt goed en er is duidelijk terug te vinden waar de order zich in het bestelproces bevind. Na overdracht aan de verzender, in dit geval DPD, krijg ik zelfs van de hen keurig de track- en trace informatie toegestuurd. Wel zo prettig dan weet je ongeveer wanneer je je pakket kunt verwachten.
Levertijd was conform voorspelling
KlantenserviceMiddels de chat functie vlot en adequaat contact gehad met een van de medewerkers. Reden voor dit contact was mijn keuze voor een andere betaalmethode. De medewerker heeft de order handmatig aangepast, hierna kon ik de bestelling zonder moeite opnieuw plaatsen en betalen. Dit in minder als een kwartier.