Kamera Express

de site is erg makkelijk, je kan instellen welke lens je zoekt en de site zegt welke erbij horen. in de winkel hebben ze er erg veel verstand van, ik wou wat informatie over een statief, remote om op afstand foto's te kunnen maken met het statief en over een nieuwe lens. ze hebben alles netjes uitgelegd verschillen laten zien in de verschillende prijskassen zodat je weet wat je koop voor het bedrag dat je wilt besteden. ook zoeken ze mee als ze zelf iets niet verkopen waar je het dan het beste kan kopen of waar je op moet letten. al met al niks dan lovende woorden. de artikelen die ik wou bekijken hadden ze niet in de winkel maar hebben ze wel vrijblijvend laten opsturen naar de winkel zodat ik deze kon bekijken en uitproberen. de lenzen waartussen ik twijfelden heb ik beiden mogen testen met mijn camera wat foto's mee genomen en thuis bekken op mijn laptop, hierdoor kon ik een beter oordeel vellen over welke ik wou kopen.

Scorekaart voor Kamera Express