Coolblue.nl

Op woensdag 02-08 een Koelkast besteld. Deze dient ingebouwd te worden, dus de levertijd is 3 werkdagen. Tot zo ver alles prima.

Maar dan begint de ellende:
Op donderddag 03-08 krijg ik een mail dat de koelkast op diinsdag 08-08 tussen 12:30 en 14:45 wordt geleverd. Op dinsdag 08-08 om 15:15 echter nog niets gehoord of gezien. Dus contact opgenomen met de partij die de levering verzorgt, deze komt met het verhaaltje "autopech" van de monteur. Op de vraag waarom deze dan niet even belt dat hij later is/niet komt heeft men geen antwoord. Ook kan men niet vertellen wanneer de koelkast dan wel geleverd gaat worden.

Aangezien ik de bestelling bij CoolBlue heb geplaatst ook meteen (dinsdagmiddag 08-08) maar contact opgeomen met CoolBlue. Men verzekert mij ervan dat men er achteraan zal gaan en zsm een nieuwe levertijid zal doorgeven.
Op dinsdagavond echter nog niks gehoord, dus weer maar eens gebeld met CoolBlue. Nu krijg ik te horen dat het inplannen van een nieuwe levering tot 24 uur kan duren. (ik vind dit niet normaal aangezien het een mislukte levering door hun fout betreft, maar ok).
Op donderdagmiddag 10-08 heb ik nog steeds niets gehoord, dus weer gebeld met CoolBlue. Nu krijg ik te horen ik 24tot 48 uur geduld moet hebben voor ze een nieuwe levering kunnen plannen. Dus 24 uur is nu 24 tot 48 geworden, gaat lekker. Maar men verzekert mij dat er dezelde avond (donderdagavond 10-08 dus) nog contact opgenomen zal worden zodat er vrijdag 11-08 geleverd kan worden).
Het is nu vrijdag 11-08 in de middag en niet alleen is er nog steeds niets geleverd ook is er in tegenstelling tot de (zoveelste) belofte niet eens contact opgenomen over de levering.

Al met al compleet waardeloos dus, het is dat er geen lagere beoordeling is.
Er wordt vanalles genoteerd en beloofd door de klantenservice, maar actief een telefoon pakken, de installateur bellen, een afspraak plannen en deze aan mij doorgeven is schijnbaar teveel gevraagd.

Intussen is het dinsdag 15-08 en nog steeds heb ik geen levertijd te horen gekregen. Afgelopen vrijdag nog wel iemand aan de lijn gehad, die nu opeens wist te vertellen dat het probleem is/was dat de koelkast op "geleverd" staat. Waarbij ik me dan afvraag waarom de vorige 3 medewerkers die ik aan de lijn heb gehad dat niet gezien/gemeld hebben?

Heb overigens ook nog een mailtje gestuurd naar het mailadres hieronder, maar dat bounct als undeliverable. Goed bezig CoolBlue!

Gisteren15-08 weer maar eens gebeld. Deze keer werd het voorgelegd aan de manager en kwam men met de belofte dat ik deze keer toch echt vandaag nog teruggebeld zou worden. Helaas dus, ik heb weer niks gehoord.

And the saga continues....
Vorige week donderdag 16-08 te horen gekregen dat de koelkast op woensdag 23-08 geleverd zou worden. Op 22-08 een bericht gekregen dat dit tussen 12:12 en 14:30 uur zou zijn. Vervolgens op woensdag 23-08 om 09:57 uur een mailtje om contact op te nemen (met ExchangeNL, de partner die de aflevering/inbouw moet verzorgen). Uiteindelijk dat mailtje 's middags pas gezien en meteen gebeld. Kreeg toen te horen dat wegens vakantietijd de monteurs te druk zijn en men het niet gaat redden. Blijkbaar weet men dit dus om 09:57 al, dan vraag ik me af waarom men uberhaupt een levering inplant.
Nog leuker wordt het als ik contact opneem met CoolBlue en men mij later terugbelt. Nu is de reden opeens dat "er een trailer de verkeerde kant op gestuurd" zou zijn.

Niet alleen komt er van de levering niks terecht (21 dagen intussen and counting!!!), elke keer als ik iemand aan de lijn krijg, krijg ik een andere "reden" te horen. Ik voel me bedonderd, belogen en aan het lijntje gehouden.

Men heeft nu beloofd dat de koelkast a.s. vrijdag 25-08 geleverd wordt.
Laatste kans, als dit niet lukt ben ik er klaar mee en annuleer ik de bestelling (je zou je bijna afvragen of dit is waar men op aanstuurt).

Overigens ook nog eens voor de tweede keer een mail gestuurd naar het adres in de reactie van CoolBlue, maar opnieuw krijg ik een delivery report dat het mailadres niet bestaat en de mail niet afgeleverd kan worden.

Ik ga hier echt nooit meer iets bestellen.

Beste Sleepie,

Enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij betreuren de levering of het uitblijven hiervan natuurlijk ook. We willen dan ook graag kijken of er nog iets is wat we voor je kunnen doen. Zou je daarom het ordernummer naar geenglimach@coolblue.nl kunnen toesturen? Kijken wij direct met je mee.

Groeten,
Coolblue