Kamera Express

Het hele bestelproces verliep soepel. Ik was eigenlijk zeer tevreden, maar achteraf toch een beetje teleurgesteld. Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling contact gehad met de klantenservice betreffende een melding laagste prijs garantie (ik had de camera voor een lagere prijs gezien bij andere shop). Er werd toen gemeld dat ik de keuze kon maken voor de lagere prijs, maar dan geen gebruik kon maken van de 5 jaar garantie actie, omdat die door Kamera express zelf bekostigd werd. Ik heb toen voor de garantie gekozen. Ik zie nu (slechts enkele dagen later) dat de camera alsnog op de site wordt aangeboden voor precies de prijs die ik heb aangemeld en mét de 5 jaar garantie. Strikt genomen heeft Kamera express de laagste prijs garantie correct toegepast, maar zo het geeft het bij mij toch een bijsmaak. Voor de rest ben ik wel tevreden.

Van bestelling tot levering zo'n 15 uur :-) En alles in goede orde ontvangen.

's Avonds laat enkele keren contact gehad via livechat en email klantenservice. Steeds snel en duidelijk geholpen. I.v.m. verhaal in de algemene beoordeling wat puntjes aftrek. Zonder dat was ik op 'uitstekend' uitgekomen.

Scorekaart voor Kamera Express